مواد غذایی مناسب درمان کبد چرب
کبد چرب یکی از بیماری های رو به افزایش است که به سبب عادت های بد غذایی، کاهش تحرک و ایجاد می شود. در واقع تجمع چربی و التهاب در کبد سبب چرب شدن کبد می شود.
بیماری کبد چرب به دو نوعِ کبد چرب الکلی و کبد چرب غیرالکلی تقسیم میشود. علت اصلی بروز کبد چرب الکلی، مصرف بیش از اندازهی الکل است درحالیکه عواملی غیر از سوءمصرف الکل در ابتلا به کبد چرب غیرالکلی دخالت دارند.
به غیر از مصرف بیش از حد الکل، عواملی مانند کلسترول خون بالا، فشار خون بالا، چاقی، دیابت نوع ۲، هپاتیت ویروسی، کاهش وزن سریع و سوءتغذیه میتوانند در بروز کبد چرب مؤثر باشندپایگاه سلامت دانش آموزی لارستان منبع
درباره این سایت